Over mij

Mijn naam is Lucienne Putter, ik ben GZ-psycholoog en psychotherapeut in de gespecialiseerde GGZ. Ik ben gehuwd en moeder van drie kinderen. In mijn vrijetijd hou ik van lezen, samen koken en muziek maken. 

Ik werk vanuit de psychoanalyse. De theorieën in deze psychotherapie zijn verrijkend en verdiepend voor mij als psychotherapeut. Lees hier meer over bij mijn werkwijze.

Wat ik mooi vind aan mijn werk is hoe oud iemand ook is, iemand het kind weer in zich terug kan vinden. Dat dat kleine kind vol verlangen, enthousiasme en liefde weer gezien mag worden.

Mijn ervaring

Vanaf 1990 heb ik als orthopedagoog en vanaf 1999 als GZ-psycholoog (BIG) gewerkt met kinderen, adolescenten en hun ouders en/of verzorgers. In het begin focuste ik mij meer op leren en leerproblemen. Gaandeweg heb ik mij verdiept in de emotionele wereld van het kind en adolescent en hun relatie tot ouders en belangrijke anderen. Onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en steun hebben veel impact. Ik heb me in die tijd gespecialiseerd in de diagnostiek. Daarnaast ook behandelingen gegeven zoals speltherapie en ouderbegeleiding.

Na jarenlang in zowel mijn eigen praktijk als in andere praktijken te hebben gewerkt, heb ik mij verder ontwikkeld tot psychotherapeute (BIG). Hiervoor heb ik aan RINO-Zuid de psychotherapie-opleiding gedaan. Ik ben bewust met adolescenten en volwassenen gaan werken en merkte dat mijn kennis van het werken met kinderen mij daarbij heeft geholpen; veel problemen van volwassenen stammen uit de (vroege) jeugd.

Afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd tot psychoanalytisch psychotherapeute bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP). Het werkgebied en de psychoanalyse, maar ook andere theorieën, vind ik dusdanig interessant dat ik mezelf verder blijf ontwikkelen.

Gegevens en lidmaatschappen

BIG gegevens

Psychotherapeut 29050868916
GZ-psycholoog 09050868925

AGB praktijk 94002904
AGB zorgverlener 94003376

Lidmaatschappen

Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP).

Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP).

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP).

Kamer van Koophandel

KvK Utrecht 30243623