Ik streef ernaar mijn behandelingen zo veel mogelijk face-to-face te kunnen doen op de praktijk. Hiervoor is een coronabeleid voor de praktijk gemaakt om besmetting te voorkomen.

Afspraak op locatie

U wordt gevraagd kort voor uw afspraak te komen en aan te bellen. Bij binnenkomst zal ik u vragen uw handen te reinigen. In het huis houden we zo veel mogelijk rekening met elkaar en laten we anderen voorgaan op de trap om zo min mogelijk in contact met elkaar te komen. Na afloop van de sessie verlaat u het pand via de voordeur.

Thuisblijven bij symptomen

In verband met de corona moet u thuis te blijven als u positief getest bent op corona, bij verkoudheid, koorts of andere griepklachten. Dit geldt ook als u in aanraking bent geweest met iemand die positief getest is. Daarnaast moet u thuisblijven als uw naaste (partner of kind) symptomen toont. Zie voor meer informatie de website van het RIVM.

Beeldbellen als alternatief

Laat zo spoedig mogelijk weten als u niet in staat bent om op de praktijk te komen. Als alternatief bied ik beeldbellen aan via Zaurus en/of Signal. Zo kan de therapie wel doorgaan. 

Zaurus is ontwikkeld voor de gezondheidszorg en wordt in verschillende huisartsenpraktijken en ziekenhuizen gebruikt. Het voldoet aan de gestelde eisen wat betreft veiligheid. 

Heeft u nog vragen over het coronabeleid. Neem dan contact met mij op.